bugün

entry'ler (7174)

yarın mesai var mesai

allahsız akp verdiğinden daha fazlasını vergi olarak geri alıyor. hem köle gibi çalışıyor hem de üste para veriyoruz. ha istersen çalışma, o zaman da saadetliler şöyle tembel, böyle tembel, bıdı bıdı.

sözlük erkekleri niye bu kadar çirkin ya

bono onono sorsono dolokonlo. oğlum senin başka işin yokmu ya. adam gibi entry yazamıyor musun.

sözlük erkekleri niye bu kadar çirkin ya

bir soru cümlesi. sözlük erkeklerinin neden çirkin olduğunun sorulmasıdır. düşün şimdi zaten yakışıklı olsa sözlükte ne işi var, genç kızların peşini bırakmaz, nefes bile aldırmazlar.

böyle bir konu açın, sonra yağmur gibi yağsın eksiler.

sözlük kızları niye bu kadar çirkin ya

bir soru cümlesi. sözlük kızlarının neden çirkin olduğunun sorulmasıdır. düşün şimdi zaten güzel olsa sözlükte ne işi var, genç delikanlılar peşini bırakmaz, nefes bile aldırmazlar.

böyle bir konu açın, sonra yağmur gibi yağsın eksiler.

menzilinize sokayım

yoksunluğun böylesini görmedik, duymadık. mezara sokmaktır. son durak kara toprak.

50 yaşındaki kadınla sevişmek

sevişmek kelimesi çok iddialı olmuş kardeş.

2071 yılında türkiye küresel güç olacak

2071 demedim, 2271 dedim. *

menzilinizi sikeyim

(bkz: trollükle orospu çocukluğu arasındaki ince çizgi)

yarın mesai var

hiç sorma ya. bir de vergi dilimine girmişiz ki maaşın yarısı gidiyor. yakında hem çalışıp hem de üste para vereceğiz. allahından bul akp!

dinin olmadığı bir dünya

görsel

menzil cemaati

benim yüzümden akp'yi destekleyen cemaat. vaktiyle akp akp değilken, tüm müslümanlar bir aradayken o zaman destek istemiştim, saolsun gavs hazretleri desteğini esirgemedi. yalnız şimdi desteğini geri çekmesini istemek lazım ama bir türlü menzile yolum düşmüyor. 10 yıldır filan fırsatını kolluyorum. menzil akp'yi desteklediği için gereksiz yere birbirimizi kırıyoruz. neyse biraz daha para biriktireyim belki bi uçak bileti alabilirim. uçaklar da acaip pahalı ha.

düz dünya teorisi

akp gençlik kollarıyla alakası olmayan teoridir. illuminati, nasa ve şeytanın diğer uşakları tarafından saklanmaya çalışılan gerçekliktir. bu aralar hareket yok, yani her şeyi anlattık, geriye bir şey kalmadı, bu yüzden çok sarmıyor. yeni bir hareket olursa gene buraları yeşillendiririz. çoluk çocuğun tahrik çabaları var ama bayıyor gerçekten, kuru kuru gitmiyor. hep aynı şeyler, hep aynı itirazlar. adamın teki de çıkmış, "bildiğiniz gibi uydular 300 kilometre yukarda" diyor. lan denyo, aç bir uydu sitesini, oradan bak uydular 35.000 kilometre yukarda diyor. hangisi doğru? işte uydular yalan olunca, istediğin yüksekliği salla. teoride 35000 olması lazım ama 2 dakikada yörüngeye yerleşen bir uydu en fazla 300 kilometrededir, kendince haklı adam. bir de varya adam kalkıyor, "uydular bildiğiniz gibi 300 kilometre yüksektedir" diyor, daha meseleyi anlamayan beyin fukaraları artıları başlıyor döşemeye. ne de olsa sayı verdi adam, eh o halde teknik konuştu. alkış adama, alkış size, beyin fukaraları sizi.

düz dünya teorisi

toparlak dünyanın saçmalığını uydu saçmalığıyla açıklayanları da gördük. lan oğlum antenine bakmıyor musun sabit duruyor. uydu dediğin döner. la bu uydu hiç mi milim oynamıyor. yok lan bizimki uydu anteni değil radar mübarek, eğer uydu yerinden oynarsa onu takip ediyor. ha bu arada hangi teleskopla bakarsan bak o ziktimin uydularından hiç birisini göremezsin. neden çünkü yok ki.

en güçlü düz dünya argümanları

düz dünya teorisini araştıran her bireyin bilmesi gereken bilgilerdir. ihtiyaç duyulan bilgilerin yarıdan fazlasını barındırır.

düz dünya teorisi

halen daha birilerinin "jimmygiller" diyerek algı çalışması yaptığı teori. işte bunlar hep illuminati. olayın içinde olmamak ama olayı sahiplenmek. bi bak jimmy'nin yazılarında hangi fikirler var, hangi çalışmalar var, kaç kişi okumuş. haybeye yazıyor oraya, ısrarla da birileri bu işi jimmy'nin üstüne yıkmaya çalışıyor. ayıp ayıp. bu kadar emek veriyoruz, iki tane uyanık işi üstlerine almaya çalışıyor.

beşar esad

an itibariyle doğu suriye'nin en büyük kentini daeş kuşatmasından kurtarmış olan lider. bir olay iki portre:

görsel

haber kaynağında şöyle de bir resim paylaşılmış ben deyr ez zor'un kurtarılmasıyla alakasını çözemedim. *

görsel

4 eylül 2017 daeş in dağlara kaçmaya başlaması

fırat nehrinin olduğu bölge orası çöl değil. arka tarafa doğru irili ufaklı dağlar var.

4 eylül 2017 daeş in dağlara kaçmaya başlaması

yüzbinlik suriye ordusunun deyrizor kuşatmasını kırıp etraftaki diğer yerleri de ele geçirmesinin ardından panikleyen daeş çetelerinin şehri terk edip dağlara doğru kaçmasıdır. beter olsun it oğlu itler.

https://syria.liveuamap.c...o-helped-liberate-sukhnah

deir ez zor

(bkz: mehdi beşar esad hazretleri)

(bkz: beşar esad mehdi mi sorunsalı)

bak bu konuları kim açmış. gördün mü. ulan şu bilip bilmeden götünden element uyduranlardan çektiğim kadar tayyipten çekmedim.

deir ez zor

al oku, zekasız.

(bkz: beşar esad/#37300232)

(bkz: beşar esad/#36936930)